Lepota: Testiranje testerjev #2

Za vas sem pripravila še eno objavo o izdelkih, ki sem jih preizkusila s pomočjo testerjev. Zadnje čase sem uspela “nahrčkati” precej kvalitetnih testerjev oz. testerjev izdelkov, ki jih dejansko želim preizkusiti. Večino sem dobila z nakupi na Cult Beauty, nekaj pa tudi pri nas.

V naslednji takšni objavi pa bom govorila o testerjih, ki mi jih je prijazno poslala naša najbolj “green” lepotna blogerka, zato spremljajte objave, če vas firbec matra o katerih izdelkih in kateri blogerki je govora. ❤

testing testers2
Paula’s Choice Skin Recovery Softening Cream Cleanser (24€), Glam Glow Thirsty Cleanse (30€), Omorovicza Moor Cream Cleanser (60€), Oskia Renaissance Cleansing Gel (35€), Omorovicza Ultramoor Mud Mask (77€)

 

Paula’s Choice Skin Recovery Softening Cream cleanser – krasno, nežno kremno čistilo za obraz, brez vonja. Od te znamke sem preizkusila še dva čistila (Hydrating Cleanser in Calm Redness Relief cleanser), ki me nista navdušila ali bolje rečeno, pustila kožo malo preveč izsušeno, zato tudi za tega nisem imela visokih upov, a na srečo izdelek ni razočaral. Krema je krasna na koži, lepo se jo vmasira in enostavno spere/odstrani iz obraza. Za seboj pusti mehko kožo, ki ne kriči po vlaženju. Sama imam sicer rada, da negovalni izdelki imajo nek vonj, a me odsotnost vonja pri tem izdelku sploh ni motila. Cena se mi zdi ugodna in morda kupim polno velikost v bližnji prihodnosti. Priporočam in mislim, da bi čistilo bilo primerno za vse tipe kože.

Glam Glow Thirsty Cleanse (gre ven iz prodaje) – na izdelek sem enkrat slučajno naletela med brskanjem po Mullerju. Naslednjič sem se odločila, da s seboj vzamem lonček in prosim za vzorček. Dobila sem precej radodarno količino in zadevo tako preizkusila večkrat. Če ne bi izdelek že tako ali tako šel iz prodaje, bi vam rekla, da se ga izognite. Gre za precej parfumirano zadevo, ki sprva diši lepo, potem pa je vonj že kar preveč vsivljiv (diši po kokosu, a vonj je precej sintetičen za moj nos). Ob nanašanju izdelka na kožo, so me delčki (ki so sicer namenjeni pilingu) večkrat prav zarezali po koži, pri odstranjevanju pa se je ta neprijeten občutek spet pojavil. Po čiščenju koža sicer ni bila izsušena, a lahko bi se reklo, da je bila precej razdražena. Čistilo ni bilo nič posebenega in kot imam občutek za celotno linijo Glam Glow, gre za precenjene izdelke, ki niso tako učinkoviti, kot se oglašujejo.

Omorovicza Moor Cream cleanser – morda ne bi preveč govorila o tem izdelku saj se mi zdi, da dejstvo, da sem izdelek kupila v polni velikosti, pove največ. Imela sem en sam vzorček tega čistila, ga uporabila enkrat, a to je bilo dovolj, da me je zadeva navdušila. Gre za super nežno, sveže odišavljeno kremo z majhnimi, skoraj neopaznimi delčki madžarskega zdravlinega blata. Kožo izredno učinkovito očisti in je ne pusti izsušene. Zaenkrat je moja koža z izdelkom izredno zadovoljna.

Oskia Renaissance Cleansing gel – kot sem pričakovala, me je ta izdelek pustil precej ravnodušno. Gre za oranžno-roza obarvan oljni gel (najbolj podoben izdelek, ki sem ga imela, je bil Clarinsov Pure Melt cleansing gel, le da je slednji bil bolj gelnate, lažje teksture). Ko se ga vmasira v kožo, postane čedalje bolj oljnat in na ta način odstranjuje umazanijo in ličila (učinkovitost ne morem komentirat, saj sem ga uporabila le za jutranje oz. večerno čiščenje gole kože, brez makeup-a). Ob dodatku vode se “gel” umili in enostavno spere iz obraza, brez da bi za seboj pustil masten film. Izdelek ni bil ravno slab, a tudi nič omembe vrednega. Močan vonj in dejstvo, da je bila koža po uporabi rahlo izsušena, sta me odvrnila od nakupa.

Omorovicza Ultramoor Mud mask – masko sem preizkusila 2x in obakrat mi je bila všeč. Gre za čistilno masko, ki se na obrazu posuši in iz nje “izvleče” umazanijo. Najbolj primerna bi bila za normalno/mešano/mastno kožo, ljudem s suho kožo je ne bi priporočala. Maska ima rahlo zeliščen vonj (rožmarin, kamilica) in kožo sicer res pusti izredno gladko, mehko, a nič revolucionarnega, da bi zanjo odštela toliko denarja. Tudi sestavinsko ni krasna, zato je ne bi kupila.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s